Dette er en delepraksis og her møder du:
Læge Lene Finderup, Læge Katja Hey, en sekretær og en sygeplejerske.
Både sekretær og sygeplejerske er bredt sundhedsfagligt uddannet, og vil tage sig af en bred vifte af opgaver, under lægelig supervision.
Klinikkens hovedfokus er: Mest til den med størst behov. Dette kan kun opnåes hvis lægerne bruger deres tid rigtigt. Du vil derfor opleve at en del foreberedende undersøgelser, samt rutinekontroller varetages af sundhedspersonalet, som er under supervision af lægen.
- Rutine kontrol af: blodtryk, diabetes, KOL, stofskifte, p-pillekontrol og osteoporose.
- Ukomplicerede tilstande som fx halsbetændelse, blærebetændelse, sår behandling, fjernelse af gips/tråde/agraffer mm.
Aftenkonsultation: onsdage. Tiderne er forebeholdt jer der har svært ved at komme pga arbejde. De sene tider egner sig dårligt til børneundersøgelser da barnet ofte er alt for træt.
Handicapadgang: Der er trinløs adgang fra gadeplan, elevator samt handicap venlige toiletforhold.
Barnevogne må gerne medbringes i klinikken.
I venteværelset skal der være rart at være for alle, og vi frabeder os derfor mobilsnak og anden højrystet opførsel.
Børn skal holdes under opsyn af forældrene. Sekretæren påtager sig ikke børnepasning under din konsultation. Du rydder naturligvis også op efter dig selv.
Vi elsker forskellighed. Alle er velkomne, uanset kultur, sprog, kønsidentitet og religiøse tilhørsforhold.
Tolk bestilles altid, hvis vi ikke med stor sikkerhed kan forstå hinanden. Det er lægens ansvar at vi forstår dit problem, og at du får en grundig forklaring af udredning- og behandlingsplanen. Derfor vil lægen ofte beslutte at vi sammen har brug for en tolk. Du må gerne have en pårørende med som bisidder - men som udgangspunkt ikke som tolk.
Lægen vil vurdere om du kan fritages for egenbetaling, og en attest fra lægen på dette er gratis her i klinikken. Pas godt på attesten. Dén skal du sende til Regionen når du modtager en regning. Herefter vil din regning blive annuleret.
Handicap-hund er velkommen - vi tilstræber at du får en ydertid - så andre ikke generes af din firbenede hjælper.
Husk at sige det til sekretæren når du bestiller tid.
Vi har lukket for tilgang af nye patienter det meste af tiden. Der er tilmeldt mellem 1550 og 1600 borgere til klinikken. Når antallet falder til under 1550 åbner sygesikringen automatisk klinikken for tilgang, og der lukkes også automatisk ved 1600. Lægen har ingen mulighed for at udstede sær-tilladelser. Du skal selv holde øje på med om klinikken er åben for tilgang, det gør du HER
Regionen giver i visse tilfælde dispensation for tilmelding til klinikken selv når vi er fyldt op - du vil blive præsenteret for disse kriterier på www.Borger.dk . Se her: Skift Læge . Den årsag du angiver til dispensation, vil blive kontrolleret.
Gruppe 2: Hvis du er tilmeldt her som gruppe 1, og skifter til gruppe 2, kan du forblive tilmeldt klinikken.. Men vi tager ikke imod nye gruppe 2 patienter.
Klinikken er akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel december 2018 uden anmærkninger.